Meteen naar de inhoud

Mayn Branding

Mayn Branding is gespecialiseerd in het ontwikkelen van nieuwe bedrijfsidentiteiten, voor zowel opkomende als bestaande ondernemingen. Hierbij wordt persoonlijk contact gedurende het proces gegarandeerd, sluit Mayn Branding volledig aan op de kernwaarden van uw bedrijf en realiseert Mayn Branding voor zowel analoog als digitaal.

Mayn Branding is opgericht door May-lin Buisman. Sinds april 2022 staat Mayn Branding ingeschreven als eenmanszaak (Communicatie- en grafisch ontwerp) bij Kamer van Koophandel. U kunt Mayn Branding zoeken via het Handelsregister, onder het KVK-nummer; 86209361.

Werkwijze

Ik realiseer samen met de klant een goede en duidelijke bedrijfsidentiteit. Hierbij streef ik naar een soepele samenwerking, tussen Mayn Branding en de klant. Om dit te laten slagen werk ik volgens de volgende wijze;

Tijdens het intakegesprek worden uw wensen besproken en wordt er gezocht naar de waarden van uw bedrijf. Zodra er voldoende informatie is; ga ik aan de slag met het concept, van een huisstijl of de door u gekozen product(en), voor uw bedrijf.

Naar aanleiding van het intakegesprek maak ik 2 tot 3 conceptvoorstellen, van een huisstijl of de door u gekozen product(en), voor uw bedrijf.

In deze fase hoor ik graag uw feedback. Samen kijken we hoe we het ontwerp 100% naar uw wens kunnen maken.

Nadat u de eerste ontwerpen, van een huisstijl of de door u gekozen product(en), heeft ontvangen; verwerk ik de feedback van de conceptfase in het uiteindelijke eindontwerp.

Zodra het ontwerp voldoet aan alle wensen, ontvangt u de bestanden in verschillende bestandsformaten voor zowel web als print.

Visie

Mayn Branding ontwikkeld creatieve, doordachte en herkenbare bedrijfsimago’s. Mayn Branding garandeert persoonlijk contact gedurende het proces, sluit volledig aan op de kernwaarden van de klant en realiseert voor zowel analoog als digitaal.